Politik

Nuvarande politiska uppdrag:

Interna moderatuppdrag:

Tidigare politiska uppdrag:

  • Nämndeman i Stockholms tingsrätt
  • Ersättare i kommunfullmäktige i Täby
  • Ledamot i Barn- och grundskolenämnden i Täby

Jag vill ha ett samhälle där alla har jobb, miljön och naturen tas om hand och det lönar sig att anstränga sig för något bra.

Jag har varit medlem i Moderaterna i drygt tio år, och nu är jag medlem i vår förening på västra Kungsholmen i Stockholm, Sankt Göransmoderaterna. Här ser du våra senaste aktiviteter på Facebook:

Välkommen till vår traditionsenliga Luciakampanj i Västermalmsgallerian på lördag den 9 december 12.00-13.00.

S:t Göransmoderaterna och Kungsholmsmoderaterna vill bjuda in dig till vår sista kampanj för året. Varje år på helgen innan Lucia arrangerar vi en traditionsenlig Luciakampanj och den här gången kommer vi informera om innehållet i Moderaternas budgetar till Stockholms Kommunfullmäktige och Sverige Riksdag. Givetvis bjuder vi på glögg, pepparkakor och glad julstämning!

Hjärtligt välkomna att träffa oss utanför Fridhemsplans T-bana spärrar och entrén till Västermalmsgallerian (där nere) på lördag den 9 december kl 12:00-13:00!
God jul!

Det fina fotot är taget av Börje Häggman
...

Luciakampanj

december 9, 2017, 12:00e m - december 9, 2017, 6:00f m

Välkommen till vår traditionsenliga Luciakampanj i Västermalmsgallerian på lördag den 9 december 12.00-13.00. S:t Göransmoderaterna och Kungsholmsmoderaterna vill bjuda in dig till vår sista kampanj för året. Varje år på helgen innan Lucia arrangerar vi en traditionsenlig Luciakampanj och den här gången kommer vi informera om innehållet i Moderaternas budgetar till Stockholms Kommunfullmäktige och Sverige Riksdag. Givetvis bjuder vi på glögg, pepparkakor och glad julstämning! Hjärtligt välkomna att träffa oss utanför Fridhemsplans T-bana spärrar och entrén till Västermalmsgallerian (där nere) på lördag den 9 december kl 12:00-13:00! God jul! Det fina fotot är taget av Börje Häggman

Bästa Kungsholmsmoderat!

Välkommen till julavslutning med Moderaterna på Kungsholmen.

Efter ett händelserikt år samlas vi för summering, avrundning av året och för att blicka framåt mot valrörelsen. Traditionsenligt kommer vi att träffas i Landstingshuset för talarkväll och efterföljande julmingel med glögg, pepparkakor och lussebullar. Nyblivna partisekreteraren Gunnar Strömmer kommer att tala för oss om det politiska läget och hur moderaterna ska arbeta för att i valet bli det självklara partiet att rösta på.

För planeringen behöver vi Din anmälan senast 10 december, antingen via att tacka ja här på Facebook eller via mail till kungsholmen@moderaterna.se. Ta gärna med en vän.

Vi ses i Stockholmssalen den 11 december kl. 19.00. Landstingshuset, Hantverkargatan 45. Insläpp sker från 18.45.

Alla är hjärtligt välkomna!

Kungsholmsmoderaterna, S:t Göransmoderaterna, Essingemoderaterna
...

Kungsholmsföreningarnas julavslutning med Gunnar Strömmer

december 11, 2017, 7:00e m - december 11, 2017, 2:00e m

Bästa Kungsholmsmoderat! Välkommen till julavslutning med Moderaterna på Kungsholmen. Efter ett händelserikt år samlas vi för summering, avrundning av året och för att blicka framåt mot valrörelsen. Traditionsenligt kommer vi att träffas i Landstingshuset för talarkväll och efterföljande julmingel med glögg, pepparkakor och lussebullar. Nyblivna partisekreteraren Gunnar Strömmer kommer att tala för oss om det politiska läget och hur moderaterna ska arbeta för att i valet bli det självklara partiet att rösta på. För planeringen behöver vi Din anmälan senast 10 december, antingen via att tacka ja här på Facebook eller via mail till kungsholmen@moderaterna.se. Ta gärna med en vän. Vi ses i Stockholmssalen den 11 december kl. 19.00. Landstingshuset, Hantverkargatan 45. Insläpp sker från 18.45. Alla är hjärtligt välkomna! Kungsholmsmoderaterna, S:t Göransmoderaterna, Essingemoderaterna